Verujemo da se u prirodi nalazi sve što nam treba, jer smo i mi deo prirode. Neophodno je samo na pravi način i u pravoj dozi da uzmemo to što nam je potrebno, da nam pomogne i da nas zaštiti.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Protiv Komaraca

1,400 рсд2,100 рсд

Namena: Za zaštitu od ujeda komaraca. Način upotrebe: Isprskati površinu kože koju želite da zaštitite od ujeda komaraca. Dejstvo: Repelentsko. Pakovanje: 10 ml i 30 ml Sastav (100% prirodno): Ekstrakti biljnih vrsta: Cymbopogon nardus i Nepeta cataria; Etarska ulja biljnih vrsta: Cymbopogon nardus i Nepeta cataria; voda i etanol. Napomena: Tokom nanošenja onemogućiti kontakt sa očima. Način čuvanja: Na sobnoj temperaturi, suvom i tamnom mestu (zaštićen od direktne Sunčeve svetlosti).

Gavez Gel sa Mentolom

2,100 рсд

Namena: Za sportske povrede, proširene vene i umorne noge. Način upotrebe: Naneti na bolna i povređena mesta i nežno utrljati, nekoliko puta dnevno. Samo za spoljašnju upotrebu! Dejstvo: Smanjuje osećaj bola 10-15 min nakon nanošenja. Pomaže kod sportskih povreda, proširenih vena i umornih nogu. Pakovanje: 250 ml. Sastav (88% prirodno): Symphytum officinale (biljni ekstrakt), mentol, voda, etanol, glicerol, TEA, karbopol. Način čuvanja: Na sobnoj temperaturi, suvom i tamnom mestu (zaštićen od vlage i direktne Sunčeve svetlosti).

Za Sinuse

2,000 рсд

Namena: Za hronični i akutni sinusitis, zapušenje nosa i hrkanje. Način upotrebe: Naneti što dublje na sluzokožu nosne duplje i nežno utrljati, nekoliko puta dnevno. Dejstvo: Otvaranje i pražnjenje sinusnih kanala. Pakovanje: 15 ml. Sastav (100% prirodno): Ekstrakti biljnih vrsta: Sambucus nigra, Hypericum perforatum, Achillea millefolium; ulje semena grožđa i pčelinji vosak. Napomena: U trudnoći i laktaciji ne koristiti. Ne nanositi na otvorene rane. Način čuvanja: Na sobnoj temperaturi, suvom i tamnom mestu (zaštićen od vlage i direktne Sunčeve svetlosti).

Po recepturi dr Veleta Teševića